Inquiry
Form loading...
Tu'ufa'atasiga o le fa'apalapalaina ma le fa'apalapala o mea'ai laulau fa'aaogā

Tala Fou

Tu'ufa'atasiga o le fa'apalapalaina ma le fa'apalapala o mea'ai laulau fa'aaogā

2024-02-01

A maeʻa le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o ata e tuʻufaʻatasia ma le pulupulumea'ai mea'ai laulau tu'u , e mafai ona fesoasoani i le disposable bamboo pulp tableware e faʻaitiitia ai le gas permeability o le oloa i le faʻaogaina tonu o le faʻaogaina, ma o le faʻaogaina o le vevela e maualuga atu ma o le taimi e faʻasaoina ai le vevela e umi atu. Ina ua uma lemea'ai laulau lafoa'i le pulupuluua ufiufi i ata tifaga, o le a sili atu le malosi e le susu ma le suauʻu ma le anti-adhesion.

1. Tekonolosi Faʻapipiʻi Ata

Laminating process e faasino i se faiga lea e faamaluluina ai le ata tu'ufa'atasi o mea eseese e ala i le fa'avevela e maua ai le pulu ona tu'u fa'atasi ai lea ma le pito i luga ole oloa fa'apalapala e ala ile vacuum adsorption. O le faʻamoemoe autu o le faʻagasologa o le faʻamaufaʻailogaina uma o pu o le faʻaogaina o le pulupulu, ina ia le toe faʻafefe le oloa, ina ia sili atu le lelei o le oloa i le faʻasaoina o le vevela ma meaʻai e le faʻapipiʻi!

2. O ituaiga membrane autu o PE, PET, CPET, PP, PBAT, PLA ma isi.O le PBAT ma le PLA o loʻo i ai i ituaiga lauiloa o loʻo i ai nei, aua o nei membranes e lua e mafai ona faʻaleagaina, ma lefaapalagaO uiga o le pulupulu e faʻapipiʻiina e tumau, o lea e fiafia ai atunuu Europa ma Amerika!

3. Laasaga autu o le ufiufi ata i lugamea'ai laulau lafoa'i

O le oloa e leʻi tipiina o loʻo tuʻuina i totonu o le paʻu, ma faʻafeiloaʻi le limu i le pito i lalo ole pu faʻavevela e ala i le fusipaʻu poʻo le uili. I le taimi nei, o le ata e ufiufi e otometi lava ona faʻaloloa i le va o le pito i luga o le pusa ma le pito i lalo o le faʻamafanafanaga pe a uma ona tuʻuina atu le faʻailoga o le limu. I le taimi lea, o le ata tu'ufa'atasi e fa'amafanafanaina e fa'amalulu ma tatala ai le vacuum adsorption. O le ata tu'ufa'atasi o lo'o fa'afefe i luga o le oloa e ala i le gaogao e ala i le va i le va o le limu ma lemea'ai laulau fa'apalapalaoloa , ma faʻaauau le faʻavevela seia oʻo ina tutusa atoatoa le adsorption ma taofi le ea vevela. A maeʻa ona tuʻufaʻatasia le ata tuʻufaʻatasia ma le gaosiga o le pulupulu, o le a tipiina e le tipi pito i luga le tele o ata i luga o le limu, ma o le oloa ma le ata o le a faʻaauau pea ona faimalaga i luga o le fusi o le conveyor seia oʻo i le vaega tipi. A maeʻa ona oʻo i le vaega tipi, o le a tuʻi le oloa i le tipi tipi, ma o le tele o mea ma le ata o le a vavae ese faʻatasi.

4. Toe fa'aaogaina o ata tifaga

O nisi o ata tuʻufaʻatasia o le oloa faʻapipiʻiina e mafai ona faʻaleagaina ma o nisi e le mafai ona faʻaleagaina, o lea e tatau ai ona faʻaagaga se vaeluaga pe a faʻaaogaina le ata faʻapipiʻi, ma e mafai ona vavae ese le ata mai le oloa faʻapipiʻiina pe a uma ona faʻaoga, ma faʻavasegaina e tusa ai i manaoga toe fa'aaogaina. O le ata fa'aleagaina e mafai ona fa'agasolo fa'atasi ma le oloa fa'apalapala e fa'avave ai le fa'aleagaina e ala i le susū si'osi'omaga ma fa'aitiitia ai le fa'aleagaina o le si'osi'omaga.