Inquiry
Form loading...
Pehea e ʻike ai i ka maikaʻi o ka pepa pulp ʻohe?

Nūhou ʻOihana

Pehea e ʻike ai i ka maikaʻi o ka pepa pulp ʻohe?

2023-11-06

ʻO ka EATware ka mea hana a kūʻai aku i nā lako kīʻaha ʻohe pulp. E pili ana i nā ala e ʻike ai i ka maikaʻi o ka pepa pulp bamboo, e hoʻolauna kā mākou poʻe loea i nā ala ʻokoʻa ma lalo.


1. Hiki iā ʻoe ke ʻike i ka maikaʻi o ka pepa pulp ʻohe ma ka honi ʻana: inā honi ʻoe i ke ʻala o ka pepa fiber maoli, ʻo ia ke ʻala mua, e lawe mai i ka ʻohe e hoʻomaʻemaʻe i kou alelo. ʻAʻohe ona ʻala ʻala. Ke wehe ʻoe i ka pūʻolo, loaʻa kahi ʻala ʻohe māmā. No ka mea, ʻaʻohe bleaching a me nā mea hoʻohui. ʻO ka pepa pulupulu ʻohe kūlohelohe, honi ke ʻala i ka wā e wehe ai i ka pūʻolo no ka mea ua hoʻohui ʻia kekahi mau kemika ʻino.


2. Hiki iā ʻoe ke ʻike i ka maikaʻi o ka pepa pulp ʻohe ma ka nānā ʻana iā ia: ʻo ka waihoʻoluʻu o ka pepa fiber ʻohe maoli e like like me ko ka ʻohe maloʻo, me ka waihoʻoluʻu melemele māmā a ʻaʻohe haumia. E ʻeleʻele ka waihoʻoluʻu o ka pepa fiber ʻohe kūlohelohe no ka mea ma hope o ka hoʻohui ʻana i ka pulupulu lāʻau a i ʻole nā ​​mea kanu lāʻau ʻē aʻe, pono e hoʻohui i ka kala melemele māmā e hana i ka ʻaʻahu kala.


3. Hiki iā ʻoe ke hoʻomaopopo i ka maikaʻi o ka pepa pulp ʻohe ma ka hoʻopā ʻana iā ia: ʻO ka pepa ʻohe kumu kahi mea pani lāʻau i kūpono no ka hana ʻana i ka pepa hale ma koʻu ʻāina. He ikaika a palupalu kona fiber. Eia naʻe, ua emi iki kona palupalu ma mua o ko ka pulupulu lāʻau, no laila, e ʻano ʻōkole ke hoʻohana ʻia.


4. Hiki ke ʻike ʻia ka maikaʻi o ka pepa pulp ʻohe ma o nā hoʻokolohua: ʻo ka pepa ʻohe kumu maikaʻi e loaʻa ka lehu keʻokeʻo ma hope o ke ahi ʻana a ʻaʻohe mea hoʻohui kemika; ʻO ka pepa haʻahaʻa e loaʻa i ka lehu ʻeleʻele ma hope o ke ahi ʻana a loaʻa kekahi mau mea hoʻohui.


5. Hiki iā ʻoe ke ʻike i ka maikaʻi o ka pepa pulp ʻohe ma o ka hoʻoinu ʻana: E hoʻoinu i ka pepa ʻohe mua i ka wai, a laila e lawe i waho, huki pono me kou mau lima, a nānā i ka paʻakikī o ka pepa. Inā nahā a hoʻoheheʻe pololei ʻia ma hope o ka ʻū ʻana, a i ʻole nahā maʻalahi ma hope o ka huki ʻana, he pepa maikaʻi ʻole ia.

Hoʻohana nui ʻo EATware i nā mea kanu kūlohelohe a me ka pollution-free fiber plant (bamboo pulp) ma ke ʻano he mea maka, a hana ʻo EATware bamboo pulp tableware me ka ʻole o ka hoʻohui ʻana i ka bleach a i ʻole ka pauka fluorescent. Inā makemake ʻoe i kā mākou huahana, e kelepona a i ʻole leka uila no ke kūkākūkā.


pepa pulu ʻohe