Inquiry
Form loading...
Hvorfor velge Eatware Bamboo Pulp-produkter?

Nyheter

Hvorfor velge Eatware Bamboo Pulp-produkter?

2024-04-08

Produkter1.jpg

Robust og slitesterk

Til tross for at de er lette, er EATware-produktene overraskende solide og kan holde store porsjoner mat uten å bøye seg eller knekke.


Vann- og oljebestandig

De har en naturlig motstand mot vann og olje, noe som hjelper til med å holde formen og strukturen til produktene våre intakt selv når de serverer fet eller saftig mat.


Passer til alle anledninger

De er allsidige for ulike anledninger, fra uformelle grillfester, fester til mer formelle arrangementer som bryllup, hvor miljøvennlighet er en prioritet.


Nøytral smak

I motsetning til noen andre miljøvennlige materialer, gir ikke EATware-produkter noen ekstra smak eller lukt til maten, noe som sikrer at matens smak forblir uendret.


BPA og PFA fri

EATware-produkter inneholder ingen skadelige kjemikalier eller giftstoffer, noe som er et vanlig problem med noen plast- eller styrofoamprodukter. Denne funksjonen gjør dem tryggere for matinntak, spesielt varm mat som kan få kjemikalier til å lekke ut av andre typer engangsprodukter. Nyt produkter uten BPA og PFA.


Varm mat vennlig

Bambustallerkener tåler vanligvis høye temperaturer, noe som gjør dem egnet for varm mat uten å bli bløte eller deformeres. Denne varmebestandigheten betyr også at de kan brukes i mikrobølger og ovner i korte perioder.


Fryservennlig

Lagre enkelt. Vårt servise er frysevennlig, slik at du kan planlegge og forberede måltider på forhånd.


Tåler mikrobølgeovn og ovn opptil 250°F

Allsidig og praktisk. Varm opp måltidene dine uten å bekymre deg, og sørg for at serviset er like tilpasningsdyktig som du er.


Komposterbar og biologisk nedbrytbar

En av de viktigste fordelene med produktene våre er deres miljøvennlighet. De er 100 % biologisk nedbrytbare og komposterbare, og brytes ned naturlig uten å etterlate skadelige rester.